zo 08 mrt.

|

Bornem

MKB Happening

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MKB Happening

Tijd en locatie

08 mrt. 2020 10:00 – 18:00

Bornem, 2880 Bornem, Belgium

Over het evenement

De datum voor de 20e editie van de MKB modelbouwhappening is vastgelegd. Deze zal plaatsvinden op zondag 

8 maart 2020 van 10.00 u tot 17.00 u in het CC TER DILFT. De voorbereidingen zijn al in volle gang om het publiek ook ditmaal met het nieuwste en beste op modelbouwgebied kennis te laten maken.

Het CC TER DILFT BORNEM biedt plaats aan nationale en internationale modelbouwclubs en handelaren zodat zowel kijklustigen, beginnende en ervaren modelbouwers er hun gading kunnen vinden. 

Het evenement omvat tevens een modelbouw wedstrijd waaraan iedereen mag deelnemen en waar de deelnemers hun vaardigheden in verscheidene categorieën kunnen tonen. Net zoals vorige jaren is er de mogelijkheid om een lekker hapje en drankje te nuttigen in de cafetaria aan democratische prijzen. 

Dit evenement is door de jaren, dankzij het vertrouwen, de goede sfeer en de inzet van de MKB-leden en hun partners, uitgegroeid tot een succes dat we nog willen verbeteren. Modelbouw Klein-Brabant kijkt daarom reeds vol verwachting uit om modelbouwers en modelbouwliefhebbers uit alle windstreken te verwelkomen op deze 20e happening. Lijst van deelnemende modelbouwverenigingen en handelaren Deze lijst wordt aangepast naargelang de inschrijvingen, neem dus regelmatig een kijkje voor de laatste update.

Deel dit evenement